1. FinSourceOne
  2. Startpagina oplossing
  3. Algemeen
  4. Administratief
Open navigation

Whitelisten FinSourceOne

Wanneer je als organisatie gebruikmaakt van interne netwerken als Citrix en Terminal Server (TS), kan het nodig zijn om de domeinen van het FinSourceOne Platform op de whitelist van deze interne netwerken te plaatsen. Wij maken gebruik van de volgende domeinen:

• https://app.finsourceone.com
  • https://gateway.finsourceone.com

Mocht je geen Systeembeheerder of Netwerkbeheerder zijn, stuur dan een mail met een link naar deze pagina naar de betreffende beheerders.