1. FinSourceOne
  2. Startpagina oplossing
  3. Algemeen
  4. Onboarding
Open navigation

Meldingen onboarding

Tijdens de onboarding of het inloggen kun je onderstaande meldingen tegenkomen, omdat wellicht nog niet alles goed is ingeregeld. Wees gerust, we helpen je snel verder met dit artikel.

Het ziet er naar uit dat je al een account hebt

Bij het controleren van de verificatiecode, hebben wij geconstateerd dat er al een FinSourceOne-account geactiveerd is voor het e-mailadres waarmee je wilt registreren. Registreer opnieuw met een ander e-mailadres of login om verder te gaan.

Er zijn nog geen abonnementen actief

Er zijn nog geen abonnementen actief voor het bedrijfsaccount waaraan jouw user account is gekoppeld. Hierdoor kun je geen gebruikmaken van FinSourceOne. Ga naar de shop om een abonnement te activeren.

Er is geen bedrijfsaccount gevonden

Waarschijnlijk heb je via de blauwe knop 'Login met Azure Active Directory' een user account aangemaakt. Hierdoor is je account niet gekoppeld aan een bedrijfsaccount en kun je geen gebruikmaken van FinSourceOne.

Je account zal daarom automatisch verwijderd worden zodra je dit scherm afsluit. Zodat de beheerder van het gewenste bedrijfsaccount, een account voor je aan kan maken met hetzelfde e-mailadres.

De ingevoerde key is al in gebruik

Wij hebben geconstateerd dat de key al een keer gebruikt is voor het activeren van een FinSourceOne-bedrijfsaccount. Je account zal daarom automatisch verwijderd worden zodra je dit scherm afsluit. Zodat de beheerder van het actieve bedrijfsaccount een account voor je aan kan maken met hetzelfde e-mailadres.

Er zijn geen applicaties geactiveerd

Er zijn geen kennis- en/of adviesapplicaties geactiveerd voor jouw account. Hierdoor kun je geen gebruikmaken van FinSourceOne. Tenzij je account natuurlijk alleen bedoeld is voor beheerdoeleinden.

Ga naar Mijn account om applicaties te activeren of vraag je beheerder om dit voor je te doen.