1. FinSourceOne
  2. Startpagina oplossing
  3. Algemeen
  4. Mijn account
Open navigation

Je account extra beveiligen

Om je account extra te beveiligen, is het mogelijk om tweestapsverificatie via SMS in te stellen. Dit betekent dat je naast je wachtwoord ook een extra code dient op te geven als je inlogt. Hiermee is je account nog beter beschermd.

Je stelt de tweestapsverificatie in bij Mijn account. Daar vind je bij het onderdeel Accountgegevens de optie Multi-factor authenticatie om de tweestapsverificatie via SMS aan te zetten.

Zodra je deze optie activeert, dien je de eerstvolgende keer dat je inlogt een telefoonnummer op te geven. Via dit telefoonnummer wordt vervolgens de extra code doorgegeven. Dit kan per SMS of je kunt jezelf door een computer laten bellen.

Wanneer de optie SMS disabeld getoond wordt, is de beveiliging van je account centraal geregeld. Neem hiervoor contact op met de beheerder.

Telefoonnummer aanpassen

Een opgegeven telefoonnummer kan niet door jezelf aangepast worden. Dat dient onze technische helpdesk voor je te verzorgen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is ons je nieuwe telefoonnummer doorgeven én het e-mailadres van je account. Dan zorgen wij dat je telefoonnummer snel wordt aangepast.