1. FinSourceOne
  2. Startpagina oplossing
  3. Algemeen
  4. Beheer
Open navigation

Je rol als Beheerder

Als beheerder heb je de mogelijkheid om accounts te beheren, teams te beheren, het bedrijfsaccount in te zien en nog veel meer! Maar wanneer er geen licenties aan je account zijn gekoppeld, kun je geen gebruikmaken van de kennis- en adviesapplicaties. Want de rol beheerder is namelijk vrij van licentie, zodat ook systeembeheerders over een account kunnen beschikken.

Als beheerder heb je toegang tot onderstaande onderdelen.

• Bedrijfsaccount: in dit onderdeel zijn de bedrijfsgegevens opgenomen en je hebt de mogelijkheid om Multi-factor Authenticatie (inclusief het koppelen met zure Active Directory) in te stellen.
  • Abonnementen: in dit onderdeel staan alle actieve abonnementen en lopende proeflicenties op een rij en je kunt - indien van toepassing voor jouw organisatie - de on premises versies van de adviesapplicaties downloaden.
  • Rapporten: in dit onderdeel kun je - indien van toepassing voor jouw organisatie - de instellingen voor de rapporten van de adviesapplicaties beheren.
  • API: in dit onderdeel kun je - indien van toepassing voor jouw organisatie - de API-key en de bijbehorende documentatie voor het koppelen met de REST-API vinden.
  • User accounts: in dit onderdeel staan alle user accounts op een rij, kun je user accounts toevoegen, bewerken en verwijderen. Of een herinnering versturen wanneer een uitnodiging nog niet is geaccepteerd.
  • Teams: in dit onderdeel staan alle Teams op een rij en kun je Teams toevoegen, bewerken of verwijderen.