1. FinSourceOne
  2. Startpagina oplossing
  3. Up-to-date
  4. KennisHub Up-to-date (Nederland)
Open navigation

CRKBO-registratie, vrijstelling BTW

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register staan alle onderwijsinstellingen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Door onze registratie bij het CRKBO zijn onze cursussen en opleidingen - en dus ook KennisHub Up-to-date - vrijgesteld van BTW.

Wie komen er in aanmerking voor een CRKBO-registratie?

Alle niet door de overheid bekostigde instellingen die in Nederland beroepsonderwijs aanbieden, kunnen zich aanmelden voor een CRKBO-registratie. Om ingeschreven te worden in het Register dient er sprake te zijn van een positief afgesloten kwaliteitsaudit. Uitgangspunten bij de audit zijn:

• Zorgvuldigheid
  • Rechtszekerheid
  • Kenbaarheid
  • Redelijkheid
  • Betrouwbaarheid

Is Akkermans & Partners Knowledge CRKBO geregistreerd?

Ja, Akkermans & Partners Knowledge is geregistreerd in het CRKBO Register! Wij voldoen hiermee aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen. Alle cursussen en opleidingen – of nauw daarmee samenhangende diensten – zijn daarmee vrijgesteld van BTW!

Klik hier om naar het CRKBO Register Instellingen te gaan.

Wat betekent een CRKBO-registratie voor mij?

Opleidingen met een CRKBO-keurmerk kunnen vrijgesteld van BTW gevolgd worden. Je betaalt daardoor aanzienlijk minder voor dezelfde opleiding. Levert je een korting van maar liefst 21% op!