1. FinSourceOne
  2. Startpagina oplossing
  3. Up-to-date
  4. Beheerinstellingen Up-to-date
Open navigation

Instellingen Voortgangscontrole

Met deze functie kun je gedurende het bestuderen van een artikel, op willekeurige momenten een pop-up laten tonen waarin een voortgangsmoment dient te worden afgevinkt. Hiermee kun je ervoor zorgen dat werknemers daadwerkelijk de content bestuderen. De voortgangscontrole wordt in Up-to-date weergegeven als Checkpoint.

Bekijk voor de volledige uitleg het artikel Voortgangscontrole.

Welke opties voor de Voortgangscontrole zijn er?

Voor het tonen van de kennistoets heb je de volgende opties:

• Duur zichtbaarheid pop-up: de pop-up wordt gedurende x-aantal seconden getoond, waarna de pop-up automatisch sluit.
  • Consequenties: hiermee bepaal je de consequenties van het missen van een voortgangsmoment. Bijvoorbeeld dat de kennistoets niet gemaakt mag worden.

Wanneer worden de voortgangscontroles getoond?

Afhankelijk van de duur van een artikel, worden er twee of drie voorgangscontroles getoond:

• Korter dan 30 minuten: er worden op willekeurige momenten 2 voortgangscontroles getoond die afgevinkt moeten te worden.
  • Langer dan 30 minuten: er worden op willekeurige momenten 3 voortgangscontroles getoond die afgevinkt moeten worden.

Hoe werkt de Voortgangscontrole samen met de instellingen van de Kennistoets?

Wanneer er bij de instellingen van de Kennistoets is ingesteld dat de kennistoets pas getoond wordt na x-procent van de verstreken tijd, is de werking als volgt:

• Als de Voortgangscheck is afgerond vóórdat de berekende tijd op basis van het percentage is verstreken, wordt de kennistoets afhankelijk van de berekende tijd getoond.
  • Als de Voortgangscheck ná de berekende tijd op basis van het percentage is afgerond, dan wordt de kennistoets pas ná het afronden van de voortgangstoets getoond.

Wie mogen de instellingen van de Voortgangscontrole beheren?

Je kunt zelf instellen wie de instellingen van de Voortgangscontrole kunnen beheren. Je hebt hiervoor de volgende opties:

• Beheerder: de beheerder mag de instellingen aanpassen. Dit is de standaard instelling.
  • Manager Up-to-date: Managers Up-to-date mogen de instellingen aanpassen.
  • Beschikbaar binnen Teams (coming soon): op team-niveau mag afgeweken worden van de vastgelegde instelling binnen Beheer, door de rollen met toegang tot het beheer van Teams. Dit zijn de rollen Managers Up-to-date en de Managers Teams.