1. FinSourceOne
  2. Startpagina oplossing
  3. Up-to-date
  4. Monitoring
Open navigation

Compliance pop-up

In verband met de steeds strenger wordende wet- en regelgeving rondom GDPR, Compliance en geregelde bijscholing hebben we de ‘Compliance pop-up’ geïntroduceerd.

Een pop-up waarbij medewerkers aangeven dat ze zelfstandig instaan voor het behalen van hun geregelde bijscholing en akkoord gaan met het geheimhouden van hun inloggegevens.

Wil jij de compliance pop-up ook activeren voor jouw bedrijfsaccount? Neem dan contact met ons op via ons bestel- en contactformulier of mail clientcare@akkermanspartners.com en wij helpen je snel verder.

De eerstvolgende keer dat jouw medewerkers dan inloggen, dienen ze eerst de compliance pop-up af te vinken, alvorens ze kunnen inloggen.