1. FinSourceOne
  2. Startpagina oplossing
  3. Up-to-date
  4. Beheerinstellingen Up-to-date
Open navigation

Instellingen Compliance Akkoord

In verband met de steeds strenger wordende wet- en regelgeving rondom GDPR, Compliance en geregelde bijscholing, kan het wenselijk zijn dat medewerkers kenbaar maken dat ze zelfstandig instaan voor het behalen van hun geregelde bijscholing en akkoord gaan met het geheimhouden van hun inloggegevens.

Met de functie Compliance akkoord kun je dit door je medewerkers laten bevestigen.

Welke opties voor het tonen van het Compliance akkoord zijn er?

Voor het tonen van het Compliance akkoord heb je de volgende opties:

• Eenmalig een akkoord vragen bij de eerstvolgende inlog.
  • Eenmalig een akkoord vragen bij de eerstvolgende inlog en daarna jaarlijks op de eerste werkdag van een nieuw jaar.

Kan ik de Compliance akkoorden downloaden?

Jazeker! Ga naar [locatie] om de download te starten. Zodra de download gereed is ontvang je een e-mail en kun je de export downloaden bij het onderdeel Bestanden.

Belangrijk: iedere keer dat de functie wordt uitgevoerd, worden de voorgaande compliance akkoorden overschreven. Wij adviseren dan ook om iedere keer een export te downloaden.

Wie mogen de instellingen van het Compliance akkoord beheren?

Je kunt zelf instellen wie de instellingen van het Compliance akkoord kunnen beheren. Je hebt hiervoor de volgende opties:

• Beheerder: de beheerder mag de instellingen aanpassen. Dit is de standaard instelling.
  • Manager Up-to-date: Managers Up-to-date mogen de instellingen aanpassen.