1. FinSourceOne
  2. Startpagina oplossing
  3. Algemeen
  4. Administratief
Open navigation

E-mails komen niet aan

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer onze e-mails niet aankomen. Helemaal wanneer je je account dient te verifiëren. De meest voorkomende redenen hebben we onderstaand voor je op een rij gezet.

Is het probleem hierna nog steeds niet opgelost, stuur ons dan een bericht via de chat-button. Maar wij vragen je vriendelijk om eerst onderstaande oplossingen te proberen.

Je e-mailadres klopt niet

Het klinkt misschien gek, maar vaak klopt het e-mailadres niet. Controleer daarom eerst altijd of er geen typefout in het mailadres staat en controleer of je het juiste mailadres gebruikt.

Het wil namelijk nog wel eens voorkomen dat er sprake is van aliassen die worden gebruikt. Of je e-mailt met een ander mailadres dan waarmee je inlogt op Up-to-date.

Wat ook nog wel eens voorkomt, is dat het landendomein (.com etc) is vergeten bij het invoeren van het e-mailadres in Up-to-date.

Je mailbox is vol

We mailen tegenwoordig ontzettend veel, waardoor het nog wel eens wil voorkomen dat een mailbox vol is en er geen inkomende mails meer worden geaccepteerd.

In bijvoorbeeld Outlook kun je dit controleren door naar Bestand te gaan, waar je kunt bekijken hoeveel capaciteit van je postvak al verbruikt is.

Ons domein op de whitelist plaatsen

Systeembeheerder stellen steeds vaker instellingen en filters scherper af om de beveiliging te optimaliseren. Logisch natuurlijk, maar hierdoor kan het wel voorkomen dat onze e-mails worden geweigerd.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er bepaalde filters zijn ingesteld, waardoor onze mails geblokkeerd worden.

Of wanneer je organisatie gebruik maakt van interne netwerken als Citrix en Terminal Server (TS), kan het nodig zijn om de domeinen van Up-to-date op de whitelist van deze interne netwerken te plaatsen. Wij maken gebruik van de volgende domeinen:

Mocht je geen Systeembeheerder/Netwerkbeheerder zijn, stuur dan een mail met een link naar deze pagina naar de beheerders, met het verzoek om de filterinstellingen te controleren of om onze domeinen op de whitelist te plaatsen.